SXSY1
SXSY2
11

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, dununge ing provinsi Shandong, kita minangka pabrik pabrikan khusus kanggo ngasilake Dibenzoylmethane (DBM) lan furfural. Minangka salah sawijining pabrik profesional Dibenzoylmethane (DBM) produksi profesional paling gedhe ing donya kanthi kapasitas 10.000 metrik ton tahunan, minangka salah sawijining pabrikan profesional paling gedhe ing donya kanthi kapasitas tahunan 30.000 metrik ton.

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • We insist on the product quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Kita meksa kualitas produk ing wiwitan lan ngawasi kualitas produk ing saben proses.

  • Our factory has grown into premier certified manufacturer of dibenzoylmethane and furfural.

    Sertifikat

    Pabrik kami berkembang dadi pabrikan bersertifikat utama dibenzoylmethane lan furfural.

  • Founded in 2000, we are the manufacturer factory specialized in produce Dibenzoylmethane (DBM) and furfural.

    Pabrikan

    Didhisiki ing taun 2000, kita minangka pabrik pabrikan sing duwe spesialisasi ngasilake Dibenzoylmethane (DBM) lan furfural.

Informasi paling anyar

warta

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, dununge ing provinsi Shandong, kita minangka pabrik pabrikan khusus kanggo ngasilake Dibenzoylmethane (DBM) lan furfural.

Senyawa Kimia Furfural

Senyawa kimia Furfural Furfural (C4H3O-CHO), uga diarani 2-furaldehyde, anggota kulawarga furan sing paling misuwur lan sumber para wulu penting teknis liyane. Iki cairan tanpa warna (titik didih 161.7 ° C; gravitasi spesifik 1,1598) ...

Apa sing diarani Furfural?

Apa sing diarani Furfural? KC BRUNING Furfural minangka bahan kimia sing digawe saka bahan organik sing umume diproduksi kanggo keperluan industri. Utamane kasusun saka produk sampingan pertanian kayata kulit oat, bran, corncobs, lan serbuk gergaji. Sawetara p ...

Serat Tanduran Bagasse

Melanoma Abstrak mung nyakup 4% kabeh kanker kulit nanging kalebu ing antarane neoplasma kulit sing paling nyebabake. Dacarbazine minangka obat pilihan kanggo perawatan melanoma ing Brasil liwat sistem kesehatan masyarakat utamane amarga regane murah. Nanging, iku alkil ...