1

Produk

1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

  • 1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine
  • CAS 120-46-7 99% mnt
  • Pemasok DBM ing China
  • Produsen C15H12O2
  • Jeneng jeneng: Dibenzoylmethane (DBM);1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine
  • CasNo:120-46-7
  • Formula Molekuler:C15H12O2
  • Katon:bubuk kristal kuning pucet
  • Aplikasi:co-stabilizer organik kanggo PVC
  • Wektu Pengiriman:pituduh
  • PackAge:25kg / drum, kanthi tas PE njero; utawa minangka pe ...
  • Pelabuhan:port apa wae ing China
  • Kapasitas Produksi:10.000 Metric Ton / taun
  • Kasucian:99% mnt
  • Panyimpenan:Wadhah supaya tutup ditutup kanthi kenceng.
  • Transportasi:kaya panjaluk sampeyan
  • Kelas:Kelas Industri, Kelas Elektron

Kaunggulan

Kualitas unggul, rega moderat & pangiriman cepet.

Rincian

Jeneng Produk:

Dibenzoylmethane; 1,3-Diphenyl-1,3-propanediamin

Sinonim:

Dppd-H; DBM; 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione; 1,3-Diphenylpropane-1,3-dione; (2Z) -3-hidroksi-1,3-diphenylprop-2-en-1-siji

CAS RN.:

120-46-7

EINECS:

204-398-9

Bobot molekul:

224.2546

Formula Molekuler:

C15H12O2

Kapadhetan:

1,176g / cm3

Titik lebur (℃):

75-79

Titik Didih (℃):

381,9 ° C ing 760 mmHg

Titik Flash (℃):

163,1 ° C

refleks_indeks:

1.623

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita