1

Produk

1,3-diphenyl-3-propanedione

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
Jeneng Produk: Suplier Dibenzoylmethane 120-46-7 ing China;1,3-diphenyl-3-propanedione
CasNo: 120-46-7
Formula Molekuler: C15H12O2
Katon: kristal, bubuk
Aplikasi: Penengah farmasi
Wektu Pengiriman: 1-2 dina
Paket: minangka panjaluk sampeyan
Pelabuhan: port apa wae ing China
Kapasitas Produksi: 10.000 metrik ton / taun
Kasucian: 99%
Panyimpenan: tetep garing, adhem lan tutup kanthi apik
Konten Kelembapan: 0,01%
Impurity: 0,001%
Kerugian Pangatusan: 0,2%
Titik lebur: 177 ℃ ~ 181 ℃
Rotasi Khusus: + 27 °
Assay: 99,2%
Kaunggulan

Kita duwe pabrik pabrik bahan baku farmasi bahan baku farmasi, lan pusat reagen, lan riset riset lan pangembangan pangembangan puluhan ewu spesies. tujuane yaiku ngupayakake kualitas supaya bisa urip. Goleki pangembangan kanthi reputasi kredit. Produk kami duwe kaunggulan rega gedhe ing Eropa Amerika Selatan lan sapanunggalane .lan Perusahaan kita uga duwe kaunggulan kualitas tinggi ing Afrika. Produk kita wis tekan luwih saka 48 negara ing saindenging jagad, Eropa. Amerika Selatan. Amerika Utara, Asia Tenggara, Afrika, lsp. Kita nampani kabeh ndonya kanthi kualitas lan kanca paling murah rekan kerja sama umum lan pembangunan umum!
Rincian

Properti Kimia  
mp 77-79 ° C (surem)
bp 219-221 ° C18 mm Hg (lit.)
Fp 219-221 ° C / 18mm
temp panyimpenan Simpen ing RT.
BRN 514910
Stabilitas: Mantep Kompatibel karo agen oksidasi sing kuwat.
Informasi Keamanan  
Kode Bahaya Xi
Pernyataan Risiko 36/37/38
Pernyataan Keamanan 22-24 / 25
WGK Jerman 3
RTECS TZ1930000
Cathetan Bahaya Ngirit
Kode HS 29143900
Penampilan Bubuk kristal kuning cahya
Kasucian 99,0% mnt
MP 76 nganti 80 deg C

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita