1

Produk

1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

  • 1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%
  • Jeneng Produk: Dibenzoylmethane 120-46-7;1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%
  • CasNo: 120-46-7
  • Formula Molekuler: C15H12O2
  • Katon: Werna kristal kuning-putih nganti putih ...
  • Aplikasi: 
  • Wektu Pengiriman: pituduh
  • PackAge: miturut sarat klien
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Kapasitas Produksi: 10.000 Metric Ton / Taun
  • Kasucian: 99%
  • Panyimpenan: Simpen ing plakat sing garing, peteng lan berventilasi ...
  • Transportasi: liwat segara utawa liwat udhara

Kaunggulan

layanan, kualitas lan rega paling apik

 pasokan Dibenzoylmethane 120-46-7 ing rega paling apik ing China, Dibenzoylmethane 120-46-7 wis diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah. Yen sampeyan golek supplier Dibenzoylmethane 120-46-7 ing Chinakita minangka pilihan sing paling apik.

Rincian

Properti Kimia  
mp 77-79 ° C (surem)
bp 219-221 ° C18 mm Hg (lit.)
Fp 219-221 ° C / 18mm
temp panyimpenan Simpen ing RT.
Merck 14,3009
BRN 514910
Stabilitas: Mantep Kompatibel karo agen oksidasi sing kuwat.
Informasi Keamanan  
Kode Bahaya Xi
Pernyataan Risiko 36/37/38
Pernyataan Keamanan 22-24 / 25
WGK Jerman 3
RTECS TZ1930000
Cathetan Bahaya Ngirit
Kode HS 29143900

 

Penampilan Bubuk kristal kuning cahya

Kasucian

99,0% mnt

MP

76 nganti 80 deg C

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita