1

Produk

1,3-Diphenylpropanedione

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 1,3-Diphenylpropanedione

Dibenzoylmethane

Dibenzoylmethane kemurnian dhuwur

DBM-83

Rincian Cepet

Jeneng  
CAS  120-46-7 Dibenzoylmethane;1,3-Diphenylpropanedione
CasNo  120-46-7
Formula Molekuler  C15H12O2
Penampilan  bubuk
Lamaran  Farmasi
Wektu Pengiriman  pituduh
PackAge  miturut syarat pelanggan
Pelabuhan  kabeh plabuhan cina
Kapasitas Produksi  10.000 metrik ton saben taun
Kasucian  99,5%
Panyimpenan  simpen ing adhem lan garing
Transportasi  liwat segara utawa liwat udhara

Kaunggulan

Spesifikasi

DBM
Jeneng kimia: Dibenzoylmethane utawa 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione
No CAS: 120-46-7
Panampilan: pow kristal kuning pucet

DBM

 

Jeneng kimia:

Dibenzoylmethane utawa 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione; 1,3-Diphenylpropanedione

Ora CAS:

120-46-7

Katon:

bubuk kristal kuning pucet

Kemurnian (GC):

99,0% mnt

Titik lebur:

76 ° C

Isi banyu (KF):

Maksimal 0,3%

Residu pengapian:

0,1% maks

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita