1

Produk

2-Formylfuran

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 2-Formylfuran

Pasar Ekspor:

Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat

Papan Asal:

Shandong ing China


Spesifikasi

FURFURAL (C5H4O2)

Watake

Furfural digawe saka bahan tetanen kanthi hidrolisis. Cairan berminyak tanpa warna utawa kuning kanthi ambu ora enak. Yen kena hawa, dadi ireng utawa coklat tuwa. Kapadhetan relatif yaiku 1,1589. Titik didih yaiku 161,7 ℃. Rada larut ing banyu lan larut ing banyu panas, alkohol, benzena eter. Titik kindling saka furfural entuk 393 ℃ lan watesan bledosan antara 2,1% lan 19,2%.

Standar

standar nasional (GB / T 1926.1-2009).

Kapadhetan

(ρ20) g / ml 1.159-1.161 1.158-1.161 1.158-1.161

Indeks Refraktif (nD20)

1.524-1.527 1.524-1.527 1.524-1.527

Konten Kelembapan

% ≤ 0,05 0,10 0,20

Asam

mol / L ≤ 0,008 0,016 0,016

Konten Furfural

% ≥ 99,0 98,5 98,5

Titik Didih Wiwitan

℃ ≥ 155 150 -

Pecahan Ing ngisor iki

158 ℃ ml≤ 2 - -

Total Distilasi

% ≥ 99,0 98,5 -

Titik Didih Terminal

≤ 170 170 -

Turahan

% ≤ 1.0 - -

Pengepakan

Ing drum baja 240kg utawa minangka panjaluk klien

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita