1

Produk

2-Furanaldehida

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 2-furanaldehida

Pasar Ekspor:

Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat

Papan Asal:

Shandong ing China

Rincian kemasan:

Minangka panjaluk sampeyan

Spesifikasi

Properties fisik:
karakter: Minyak cair transparan tanpa warna, kanthi ambu ora enak benzaldehida. Paparan cahya lan udhara enggal dadi warna coklat abang. Gampang lan uap molah malih

titik nggodhok: derajat 161,7
titik beku: -36,5 derajat
kerapatan relatif: 1,1594
indeks bias: 1,5263
titik lampu kilat: 60 derajat
larut: Rada larut ing banyu, larut ing etanol, etil eter, aseton, kloroform, benzena.

Lingkup Aplikasi:

A: Uesd minangka ekstrak (sing digunakake kanggo nggawe sintetis) saka ydrocarbon liyane
B: Uga digunakake minangka penengah kimia ing produksi pelarut lan wis diidentifikasi ing macem-macem panganan sing diolah panas.

Kemampuan perusahaan kita:
Produk liyane sing bisa diwenehake:
1.dibenzoylmethane

2.Furfural

Kita minangka perusahaan kimia profesional, Kita duwe pabrik dhewe. Dadi kita bisa njamin kualitas, jumlah ,, wektu pangiriman. Banjur kita uga bisa ngontrol biaya.

Sembarang informasi sing kasengsem, Sugeng rawuh hubungi kita. Aku bakal seneng menehi katrangan marang kowe. Aku layanan kapan wae. Sugeng rawuh!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita