1

Produk

2-Furfuraldehida

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

2-furfuraldehyde

Pasar Ekspor: Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wétan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Asia Wétan, Eropa Kulon

Spesifikasi

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd minangka salah sawijining eksportir Furfural sing misuwur

China, wis nempuh garis kasebut luwih saka 20 taun. Kita nyedhiyakake luwih saka 40000mt

furfural menyang pasar internasional saben taun, luwih saka 20%

China total ekspor. Spek kaya ing ngisor iki,

KOMODITAS

 FURFURAL

SPEC

 FURFURAL: 98,5% MIN

MOISTURE

 0,2% MAX

KASUS

 0,016 MOL / L MAX

Kapadhetan

 1.159-1.161

INDEKSI REFRASI

 1.524-1.527

PAKET

 ING 240 / 250KG NET STEEL BARU UTAWA ING ISO-TANKS

Kasengsem ing, please bebas hubungi kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita