1

Produk

3-Diphenyl-propane-1,3-dione

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tembung kunci

1,3-Diphenyl-1,3-propanedione; 3-Diphenyl-propane-1,3-dione

(Z) -3-Hydroxy-1,3-diphenyl-2-propen-1-siji

Dibenzoylmethane

Rincian Cepet

Jeneng

 (Z) -3-Hydroxy-1,3-diphenyl-2-propen-1-siji;3-Diphenyl-propane-1,3-dione

CasNo

 120-46-7

Formula Molekuler

 C15H12O2

Penampilan

 bubuk putih utawa granula

Lamaran

 antineoplastik

Wektu Pengiriman

 Pangiriman cepet

PackAge

 Drum 25kg utawa tas 25kg

Pelabuhan

 Shanghai, China

Kapasitas Produksi

 10.000 Metric Ton / taun

Kasucian

 99%

Panyimpenan

 Tetep ing papan sing adhem & garing

Transportasi

 liwat udara utawa segara

assay

 99%

Kaunggulan

Kita minangka pemasok bahan kimia profesional, ngekspor bahan kimia akeh ing saindenging jagad, utamane Eropa lan Amerika, kanthi kualitas apik, rega kompetitif, pasokan cepet lan layanan sing apik banget.

Keuntungan Kita:

1. PRODUK kimia sing apik;

2. PRODUK kualitas terjamin;

3. HARGA Kompetitif;

4. SUPPLY stabil jangka panjang;

5. SERVIS Pabrik khusus / Merek; 

6. SERVIS R&D Teknis;

7. LAYANAN QC Profesional;

8. SERVIS kiriman sing wis dialami;

9. LAYANAN sawise adol banget;

10. CERTIFICATE sing nduweni kualifikasi sing beda.

Rincian

Jeneng Produk:

Dibenzoylmethane; 3-Diphenyl-propane-1,3-dione

Sinonim:

1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%; Dibenzoylmethane ing stok Pabrik;, 3-Diphenyl-propane-1,3-dione; 1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine; 1,3-diphenyl- 3-propanedione; 1,3-Diphenylpropanedione; Phenyl-hydroxystyrylketone; phenylphenacylketone

CAS:

120-46-7

MF:

C15H12O2

MW:

224.25

EINECS:

204-398-9

File Mol:

120-46-7.mol

Migunakake

dibenzoylmethane minangka stabilizer panas PVC anyar, transmisi dhuwur, ora beracun lan tanpa rasa; bisa ningkatake pewarnaan PVC awal, transparansi, stabilitas jangka panjang, lan proses sajrone presipitasi lan "pembakaran seng" lan sapanunggalane; digunakake ing produk medis, bungkus panganan lan produk PVC transparan sing ora beracun. Dibenzoylmethane ing ndhuwur bisa nyedhot cahya ultraviolet 290nm, dene cahya kanthi efek stabil ing produk PVC bisa nyedhiyakake kinerja stabil jangka panjang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita