1

Babagan Kita

Babagan Kita

c068d665

Sapa kita iki?

Diadegake ing taun 2000, Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd sing dununge ing provinsi Shandong, kita duwe sejarah 20 taun kanggo sintesis kimia sing apik, bahan kimia organik, agen tambahan kimia. kita pabrik pabrik khusus kanggo ngasilake Dibenzoylmethane (DBM) lan furfural. Perusahaan saiki makarya 350 staf, kalebu 120 lulusan saka perguruan tinggi lan 21 insinyur lan 5 ahli ekonomi. Nduwe papat pabrik cabang, pabrik bulufural Liaocheng shuiyuan, pabrik biokimia furfural Juyeluyuan , Pabrik kimia Shangqiu juyuan lan Liaocheng shuiyuan pabrik teknologi energi anyar. Kekuwatan teknis perusahaan kuat, tes tegese sampurna lan peralatan produksi apik banget.

Apa sing kita lakoni?

 Minangka salah sawijining pabrik profesional Dibenzoylmethane (DBM) produksi profesional paling gedhe ing donya kanthi kapasitas 10.000 metrik ton tahunan, minangka salah sawijining pabrikan profesional paling gedhe ing donya kanthi kapasitas tahunan 30.000 metrik ton. Prodhuk utamane nggunakake metanol lan asam asetat saka tongkol jagung, digunakake ing produksi Dibenzoylmethane lan furfural, macem-macem panggunaan, utamane kanggo farmasi resin alkohol furfural lan industri kimia sing apik ing wilayah kasebut. Produkurfur bisa digunakake ing produksi obat-obatan, alkohol furfuryl, rempah-rempah, rasa, resin lan produk liyane.     

Apa sing biasane diproduksi?  

1

Furfural

2

Dibenzoylmethane

Kepiye Base Pabrik Kita ?

Iki minangka pabrik 83.916 meter persegi kalebu ruang bengkel 50.000 meter persegi. Perusahaan duwe luwih saka 350 staf, tenaga teknis sing kuat, duwe profesional sing melu riset teknis lan tim teknis pangembangan produk anyar, lan tetep kerja sama erat karo akeh institusi riset ilmiah terkenal domestik , kita tundhuk karo konsep inovasi ilmiah lan teknologi lan perlindungan lingkungan non-beracun penstabil panas tambahan Dibenzoylmethane (DBM) lan produksi produk furaldehida lan furfural lan perusahaan penjualan kapasitas produksi tahunan 40.000 ton, perusahaan kasebut duwe produksi teknologi canggih ing donya lini lan peralatan produksi Dibenzoylmethane (DBM) paling gedhe ing donya, kualitas produk wis tekan level maju internasional.                                                            

Hubungi sampeyan kanthi email:

nancy.wong@watersourcechem.com

 yen sampeyan duwe pitakon, kita bakal nyoba nanggapi sajrone 12 jam.