1

SERTIFIKAT

3

Kita entuk penghargaan perusahaan maju ing taun 2013

2

Kita entuk penghargaan saka perusahaan integritas ing 2015

4

Kita entuk penghargaan perusahaan bisnis iman sing apik ing 2016

1

Kita entuk penghargaan saka Asosiasi Pengusaha Shenxian.