1

Produk

DBM

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

DBM

Dibenzoylmethane

120-46-7

Cas 120-46-7

Rincian Cepet

Jeneng Dibenzoylmethane berkualitas tinggi; DBM
CasNo 120-46-7
Formula Molekuler C15H12O2
Penampilan Putih nganti kuning cahya kristal bubuk ...
Lamaran kimia
Wektu Pengiriman pituduh
PackAge 1kg / foill bag; 25kg / drum
Pelabuhan Pelabuhan China wae
Kapasitas Produksi 10.000Metric Ton / taun
Kasucian 99% mnt
Panyimpenan Kelangan garing
Transportasi Kanthi kurir, liwat udara, liwat segara

Kaunggulan

Kaluwihan unik

Kemurnian sing dijamin

Rega berkualitas & kompetitif

Kontrol kualitas

Umpan balik cepet

Pangiriman cepet

Rincian

Barang  Spesifikasi
Jeneng produk Dibenzoylmethane; DBM
CAS 120-46-7
Penampilan Wêdakakêna kristal putih nganti kuning cahya
Assay ≥99%
Formula Molekuler   C15H12O2
Bobot Molekuler 224.25
EINECS 204-398-9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita