1

Produk

Dibenzoylmethane

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Dibenzoylmethane

CAS

120-46-7

MF

C15H12O2

MW

224.25

EINECS

204-398-9

Properti Kimia Dibenzoylmethane

Titik lebur

75-79 ° C (surem)

Titik didih

219-221 ° C18 mm Hg (lit.)

Kapadhetan

0,800 g / cm3

indeks bias

1,6600 (ngira)

Titik lampu kilat

219-221 ° C / 18mm

temp panyimpenan

Simpen ing RT.

Pka

8,95 ± 0,10 (Ramalan)

Formulir

Kristal

Werna

Kuning kuning dadi kuning

Kelarutan Banyu

Iki larut ing eter, kloroform, lan natrium hidroksida berair. Ora larut ing banyu.

Merck

14,3009

BRN

514910

Stabilitas

Mantep Kompatibel karo agen oksidasi sing kuwat.

InChIKey

NZZIMKJIVMHWJC-UHFFFAOYSA-N

Informasi Keamanan

Kode Bahaya 

Xi

Pernyataan Risiko 

36/37/38

Pernyataan Keamanan

22-24 / 25

WGK Jerman

3

RTECS

TZ1930000

Cathetan Bahaya

Ngirit

TSCA

Nggih

Kode HS

29143900

Dianggo lan Sintesis Dibenzoylmethane

Properti Kimia: bubuk putih-kuning kuning

Dianggo: antineoplastik

Migunakake: dibenzoylmethane minangka stabilizer panas PVC anyar, transmisi tinggi, ora beracun lan tanpa rasa; bisa ningkatake pewarnaan PVC awal, transparansi, stabilitas jangka panjang, lan proses sajrone presipitasi lan "pembakaran seng" lan sapanunggalane; digunakake ing produk medis, bungkus panganan lan produk PVC transparan sing ora beracun. Dibenzoylmethane ing ndhuwur bisa nyedhot cahya ultraviolet 290nm, dene cahya kanthi efek stabil ing produk PVC bisa nyedhiyakake kinerja stabil jangka panjang.

Definition: ChEBI: beta-diketone yaiku acetylacetone (acac) ing endi kalorone klompok metil diganti klompok fenil. Iki minangka komponen minor saka ekstrak ROOT saka licorice (Glycyrrhiza glabra) lan nuduhake efek antimutagenic lan antica cer.         

Profil Keamanan: Moderen beracun nalika ditelan. Yen digawe panas dadi dekomposisi, mula bakal ngrokok kumelun lan uap sing iritasi       

Cara Pemurnian: Dibenzoylmethane (1,3-diphenyl-1,3-propanedione) [120-46-7] M 224.3, m 8 0o. Kristal dibenzoylmethane saka pet ether utawa MeOH. [Beilstein 7 IV 2512.]

Penstabil panas tambahan sing ora beracun saka kalsium, seng lan bumi langka ——Dibenzoylmethane (DIBENZOYL METHANE) Indeks kualitas utama: Katon: Wêdakakêna kristal putih, kuning cahya Konten: ≥99% Titik lebur: 76 ~ 80 loss Mundur pangatusan: ≤ 0,5% Kandhutan awu: ≤0.1% Packing: 25kg, 50kg Stearoyl benzoyl methane product: pvc stabilizer panas tambahan sing ora beracun, bisa digunakake karo lan kalsium / seng, barium / seng lan unsur bumi langka, sing diuji dening Pusat Riset Nasional lan mbuktekake kualitas produk kanthi memenuhi standar mutu produk asing sing padha. Perusahaan kami minangka salah sawijining pabrikan Dibenzoylmethane paling gedhe lan produke umume didol menyang Eropa, Amerika, Taiwan China, Jepang, Korea Selatan, Rusia, India,

Meksiko, lsp lan kita duwe pelanggan ing luwih saka 40 negara. Produk iki bubuk kristal putih utawa kuning cahya, gampang larut ing eter, trichloromethane, o-Xylene, toluene lan natrium hidroksida berair, rada larut ing etanol, rada larut ing banyu. Minangka jinis stabilisator tambahan tambahan PVC, transmisiane dhuwur, ora beracun lan tanpa rasa; bisa digunakake kanthi kalsium / seng padhet utawa cair, barium / seng lan stabilisator panas liyane, bisa ningkatake pewarnaan awal, transparansi, lan stabilitas jangka panjang, uga udan lan 'demam seng' ing proses; karakteristik yaiku efek sinergis sing apik banget kanggo 'sinetron seng', tambahan produk iki kanthi efektif bisa nyandhet 'pembakaran seng', cocog kanggo diimplementasikake ing lapangan kaku, ora beracun, tanpa rasa, ningkatake upgrade stabilisator senyawa Kalsium / Seng, digunakake kanthi umum ing kemasan medis, panganan lan produk PVC transparan sing ora beracun (kayata botol PVC, sprei, film transparan lsp). Dibenzoylmethane bisa nyedhot luwih saka 290nm UV, sekaligus duwe fungsi stabilisasi cahya, bisa nyedhiyakake stabilitas jangka panjang ing produk PVC.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita