1

Produk

Diphenyl-propane-1,3-dione

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Diphenyl-propane-1,3-dione

Rincian Cepet

  • Jeneng Produk: 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione;Diphenyl-propane-1,3-dione
  • CasNo: 120-46-7
  • Formula Molekuler: C15H12O2
  • Katon: bubuk putih utawa kuning cahya
  • Aplikasi: Panas tambahan subsidi non-beracun PVC anyar ...
  • Wektu Pengiriman: Ing Simpenan
  • PackAge: 25kgs net / bag, utawa miturut klien
  • Pelabuhan: Pelabuhan cina wae
  • Kapasitas Produksi: 10.000 Metric Ton / Taun
  • Kasucian: 99%
  • Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing garing, peteng lan berventilasi
  • Transportasi: liwat udara utawa liwat kapal laut

Kaunggulan

Dumunung ing provinsi Shandong, kita minangka perusahaan teknis utamane fokus ing sintesis Custom, manufaktur, penjualan bahan kimia menyang macem-macem industri. Mupangat saka layanan pelanggan sing luar biasa lan kualitas produk sing dhuwur, perusahaan saiki wis nambah macem-macem bahan farmasi (API), perantara obat-obatan, bahan kimia apik, reagen lan liya-liyane ... Minangka pelopor ing industri kimia ing China, kita ora mung ngembangake, ngasilake utawa nyedhiyakake bahan kimia, kita nyedhiyakake solusi lan keahlian kimia. Nganti saiki, kita wis nggawe kemitraan bisnis jangka panjang lan stabil karo perusahaan-perusahaan saka luwih saka 30 negara lan wilayah, lan supaya bisa dinilai lan dipercaya karo karya sing efisien.

Sajrone proses pangembangan terus, kita uga menehi perhatian banget marang keamanan lan perlindungan lingkungan. Kita nemtokake sistem manajemen lingkungan kanggo nyuda debit polutan, lan ngatur latihan keamanan staf. Ing tembe mburine, kita kepengin bisa komunikasi luwih akeh karo mitra bisnis , kanggo jagad kimia sing sehat, aman, lan ijo.

Kontrol kualitas

Kualitas dadi inti perusahaan.

"Kontrol kualitas" lan "jaminan kualitas" minangka inti ing QMS (sistem manajemen kualitas), kalebu pengadaan, inventaris, produksi, inspeksi, modul manajemen penjualan lan sawise-penjualan;

Kita ngawasi kabeh proses kualitas sing gegandhengan saka pengadaan bahan baku, inspeksi gudang, rencana produksi, kapasitas panganan, proses produktif, pengujian FG, pengiriman, keluhan, pelacakan, kelingan nganti mbuwang lan liya-liyane. Ngilangi kedadeyan kabeh sing ora standar operasi kualitas.

Kita njamin supaya terus ningkatake kualitas produk liwat keaslian, akurasi, ketepatan wektu lan integritas data record.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita