1

KUALITAS

Miturut sarat pelanggan ing saindenging jagad lan panjaluk produk, kita wis nulis brosur QC lan file prosedur sing relevan kanggo audit sistem QC kanggo kabeh kolega lan prosedur produksi kabeh. Perusahaan kita tetep ningkatake konsep manajemen lan nggawe riset lan produksi mateng QC. Kanthi adhedhasar inovasi teknologi sing terus-terusan, panelitian lan teknologi sing wis diwasa bakal diwenehake kanggo memenuhi permintaan kualitas Bea Cukai.

Kaya biasane, perusahaan kita darmabakti kanggo:

-Insist ing inovasi layanan, golek kepuasan lengkap lan pengalaman apik banget kanggo para pelanggan

-Insistensi inovasi teknologi lan terus ngembangake kualitas produk lan layanan

Kita duwe instrumen analisis kalebu NMR, GC-MS, LC-MS, KF, GC, HPLC, IR lan Polarimeter lsp. Ing Lab.

JAMINAN Mutu

Kegiatan lan Tanggung jawab:

  • Rilis protokol kualifikasi lan validasi;
  • Rilis dokumen: spesifikasi; Cathetan Kumpulan Master, SOP;
  • Reviewing lan ngeculake kumpulan, pengarsipan;
  • Rilis cathetan kumpulan;
  • Ganti kontrol, kontrol penyimpangan, investigasi;
  • Persetujuan protokol validasi;
  • Latihan;
  • Audit internal, kepatuhan;
  • Kualifikasi suplier lan audit pemasok;
  • Pratelan, kelingan lsp.

KAWAL KUALITAS

Ing laboratorium lan lokakarya, kita nyedhiyakake analisis lan inspeksi kualitas sanajan kontrol kabeh proses kanggo mesthekake saben batch produk bisa memenuhi persyaratan saka pelanggan.

Kegiatan lan Tanggung jawab:

  • Pengembangan lan persetujuan spesifikasi;
  • Sampling, priksa analitis lan rilis bahan baku, penengah lan conto reresik;
  • Sampling, mriksa analitis lan persetujuan API lan produk rampung;
  • Rilis API lan produk pungkasan;
  • Kualifikasi lan pangop√®nan peralatan;
  • Transfer metode lan validasi;
  • Persetujuan dokumen: prosedur analitis, SOP;
  • Tes stabilitas;
  • Tes stres.